Partnercursus Duits voor twee personen

De partnercursus Duits voor twee personen is uitermate geschikt in het geval jullie al een goede basiskennis hebben van het Duits (minimaal A2), en jullie de taal in samenwerking met de Duitse leraar goed wil leren. Alle vaardigheden komen ruim aan bod; de grammatica, communicatie, schrijven en lezen. Er wordt daarbij rekening gehouden met jullie interesses en doelstellingen.

Om met twee personen de cursus te kunnen doen moeten de niveaus van de beide kandidaten vergelijkbaar zijn. Dit kan van tevoren vrijblijvend worden getest. Blijkt dat jullie niet hetzelfde niveau hebben kun je dit eventueel 1 op 1 verbeteren door middel van het volgen van de conversatiecursus Duits.

Voor deze cursus moeten jullie een basiskennis (A2) Duits hebben. Beginners adviseren we te starten met een online cursus Duits voor beginners binnen onze online leeromgeving, met begeleiding van een Duitse privéleraar.

Deze cursus kost € 375,- en hiervoor krijg je een cursus met
10 online privélessen (a 50 min.) met gekwalificeerde leraar Duits
Afspraken op tijden die jou uitkomen (overdag of in de avond)
Gemiddeld 2 uur zelfstudie per persoon per week
Les- en oefenmateriaal wordt op maat verzorgd door de leraar
Partnercursus Duits
Duits leren

Benodigdheden

  • Computer, laptop of tablet
  • Internetverbinding
  • Microfoon (en camera)

Gekwalificeerde leraren Duits

Onze leraren zijn ervaren en goed opgeleid. Ze spreken Duits en Nederlands. We proberen zo veel mogelijk Duits te spreken tijdens de lessen. We gebruiken ook beeldmateriaal, rollenspellen en vraaggesprekken. Het contact met de leraar helpt om gemotiveerd te blijven en snel vooruitgang te boeken.

Online privéles Duits

Je krijgt online privé begeleiding van je leraar. Je bestudeert het lesmateriaal in je eigen tempo en maakt dan een afspraak met je leraar voor een privéles. Hiervoor gebruik je bijvoorbeeld Skype of Zoom. De leraar kan zijn scherm met je delen. Samen evalueer je wat je hebt geleerd door middel van teksten, video’s en ander materiaal. Je leraar helpt je met de uitspraak en geeft uitleg over de grammatica.

Je volgt de cursus volgens de planning, maar je bent vrij om de tijd in te delen. De afspraken met je leraar helpen je om de cursus te volgen en af te ronden.

Je kunt bij ons op ieder moment beginnen met een cursus!

Let op: de evaluaties kunnen maximaal 24 uur van tevoren worden verzet. Als de les niet kan doorgaan door een internetstoring, maken we een nieuwe afspraak.

Wil je de partnercursus Duits direct boeken?

Via onderstaand formulier kun je deze cursus direct boeken en afrekenen. De betaling wordt veilig en versleuteld verzorgd door Mollie. Wil je op factuur betalen, neem dan contact met ons op. Heb je vragen? Bel 085 060 62 28 of mail naar info@duitsleren.nl
Totaal


Heb je een vraag over deze cursus?

Kerstin Strohbach – Schmidt

Je kunt mij een bericht sturen met je vragen. Ik ben verantwoordelijk voor de planning en het contact met cursisten en docenten. Ik antwoord altijd binnen 24 uur. Wil je direct contact, bel me dan op dit nummer.