Vraag & Antwoord2023-02-02T20:57:48+01:00

Vraag & Antwoord

Hoeveel tijd moet ik naast de cursus reserveren?2022-12-18T12:04:02+01:00

Hoeveel tijd je naast de cursus besteedt, is voor iedereen anders. Gemiddeld genomen kun je met 1 uur per week zelfstudie al heel ver komen. Maar voor de meer intensieve cursussen kan het zijn dat je minimaal 2 tot 5 uur per week moet besteden aan zelfstudie. Samen zoeken we de beste cursus voor je.

Kan ik een proefles volgen?2023-02-02T20:50:58+01:00

Ja, dat is mogelijk, heel graag zelfs. Aan de hand van de proefles bepaalt de docent jouw niveau van de Duitse taal. Daarnaast kun je op deze manier direct kennis maken met jouw toekomstig docent Duits!

Is er geen klik? Geen probleem, je kunt ook van docent wisselen of ervoor kiezen om toch geen cursus bij ons te boeken.

Kan ik ook een cursus boeken voor 2 personen?2023-02-02T20:51:07+01:00

Ja, dat is mogelijk. De conversatiecursus Duits is ook voor twee personen beschikbaar. Vraag hier bij het boeken naar via de mail of tijdens de proefles.

Op welk niveau kan ik het beste beginnen?2023-02-02T20:51:22+01:00

Wij bieden cursussen voor beginners én gevorderden. Heb jij dus nog helemaal geen ervaring met de Duitse taal? Geen enkel probleem. Via onze online leeromgeving leer je de basis van de Duitse taal in enkele weken.

Heb je al een goede basis van de Duitse taal en misschien al eens een cursus gevolgd? Dan kun je bijvoorbeeld een conversatiecursus boeken.

Twijfel je? Geen probleem. Je kunt bij ons een gratis proefles boeken zodat je kennismaakt met jouw docent Duits en direct weet wat jouw niveau van de Duitse taal is. Vervolgens bepalen we samen welke cursus het meest geschikt is op basis van jouw niveau en wensen.

Je kunt bij ons op elk gewenst moment starten met elke cursus!

Ons team staat voor jou klaar

Benieuwd van wie je straks les krijgt? Ons team bestaat uit meer dan 4 gekwalificeerde docenten Duits. Tijdens de proefles maak je kennis met jouw docent. Als jullie een klik hebben blijft hij/zij jouw vaste docent. Is de docent een keer ziek? Dan regelen wij vervanging. Zo ben je er altijd zeker van dat je goed Duits leert!

Maria

Maria

Laura

Laura

Clara

Clara

Kerstin

Van onze cursisten

Mijn docent is behulpzaam, vriendelijk en professioneel. Ze zorgt ervoor dat ik de stof op een goede manier begrijp en geeft me fijne feedback op mijn uitspraak.

Karin

Recentelijk de online cursus Duits gevolgd. De cursus was gebaseerd op mijn niveau en de leeromgeving bestaat uit overzichtelijke modules. Interessant lesmateriaal en op mijn eigen tempo kunnen doorlopen. Vervolg van de cursus gepland!

Frank

Ik ben erg blij met de resultaten die ik haal en heb ontdekt dat ik Duits veel makkelijker kan leren dan ik dacht. Ik kan deze cursus aan iedereen aanraden.

Marieke

Gratis proefles boeken

Maak kennis met één van onze gekwalificeerde leraren Duits.
Ontdek direct jouw niveau van de Duitse taal en begin met Duits leren.

Vul je naam en e-mailadres in en we nemen binnen 24 uur contact met je op!