Online cursus Duits voor beginners (A1 & A2)

Met de online cursus Duits voor beginners leer je op een leuke manier de basis van de Duitse taal. Je krijgt een goede basis om Duits te leren spreken, lezen en schrijven. De cursus wordt aangeboden in een digitale leeromgeving + online evaluaties met de leraar Duits. Deze cursus is geschikt als je een beginner bent of al basiskennis hebt (A1 & A2). Er zijn 4 cursussen met 12 lessen per cursus. Elke cursus duurt 12 weken, maar een ander tempo is bespreekbaar.

De leeromgeving heeft interactief en visueel lesmateriaal, uitleg in het Nederlands, vocabulaire, foto’s, video’s, oefeningen en toetsen.

We maken eerst een afspraak voor een demonstratie met uitleg en de leraar test je huidige niveau. De leraar geeft advies over welke cursus het beste bij je kennis past. Als je al een goede kennis hebt, kun je overstappen naar de online cursus Duits of de online conversatiecursus Duits.

Deze cursus kost € 349,- en hiervoor krijg je een cursus met
12 online privélessen (a 50 min.) met gekwalificeerde leraar Duits
Afspraken op tijden die jou uitkomen (overdag of in de avond)
Aandacht voor alle vaardigheden: spreken, lezen, schrijven en grammatica
Gemiddeld 2 uur zelfstudie per week
Toegang tot de inhoud van de digitale leeromgeving
Duits leren

Benodigdheden

  • Computer, laptop of tablet
  • Internetverbinding
  • Microfoon (en camera)

Gekwalificeerde leraren Duits

Onze leraren zijn ervaren en goed opgeleid. Ze spreken Duits en Nederlands. We proberen zo veel mogelijk Duits te spreken tijdens de lessen. We gebruiken ook beeldmateriaal, rollenspellen en vraaggesprekken. Het contact met de leraar helpt om gemotiveerd te blijven en snel vooruitgang te boeken.

Online privéles Duits

Je krijgt online privé begeleiding van je leraar. Je bestudeert het lesmateriaal in je eigen tempo en maakt dan een afspraak met je leraar voor een privéles. Hiervoor gebruik je bijvoorbeeld Skype of Zoom. De leraar kan zijn scherm met je delen. Samen evalueer je wat je hebt geleerd door middel van teksten, video’s en ander materiaal. Je leraar helpt je met de uitspraak en geeft uitleg over de grammatica.

Je volgt de cursus volgens de planning, maar je bent vrij om de tijd in te delen. De afspraken met je leraar helpen je om de cursus te volgen en af te ronden.

Je kunt bij ons op ieder moment beginnen met een cursus!

Let op: de evaluaties kunnen maximaal 24 uur van tevoren worden verzet. Als de les niet kan doorgaan door een internetstoring, maken we een nieuwe afspraak.

Wil je de cursus voor beginners direct boeken?

Via onderstaand formulier kun je deze cursus direct boeken en afrekenen. De betaling wordt veilig en versleuteld gedaan via Mollie. Wil je op factuur betalen, neem dan contact met ons op. Heb je vragen? Bel 085 060 62 28 of mail naar info@duitsleren.nl
Totaal


Heb je een vraag over deze cursus?

Kerstin Strohbach – Schmidt

Je kunt mij een bericht sturen met je vragen. Ik ben verantwoordelijk voor de planning en het contact met cursisten en docenten. Ik antwoord altijd binnen 24 uur. Wil je direct contact, bel me dan op dit nummer.