Op deze pagina vind je onze cursussen Duits voor gevorderden. Met een cursus Duits voor gevorderden kun je beter Duits leren spreken, lezen en schrijven. Er is veel aandacht voor het leren spreken van de Duitse taal maar vooral ook voor onderwerpen die jij belangrijk vindt. Een cursus Duits voor gevorderden kan dus perfect voor jou op maat worden aangeboden.

  • Duits leren

Online conversatiecursus Duits (A2 t/m C2)

Met de online conversatiecursus Duits leer je de taal goed spreken. Communicatie is een belangrijke vaardigheid als je Duits leert, een vaardigheid die tijdens veel cursussen weinig of zelfs geen aandacht krijgt. De onderwerpen die worden besproken tijdens de lessen worden afgestemd op de wensen en interesses van de student. De interactie met de docent gaat o.a. in

Online conversatiecursus Duits (A2 t/m C2)2023-02-03T13:47:09+01:00
  • Duits leren

Online cursus Duits (A2 t/m C2)

De online cursus Duits is uitermate geschikt in het geval je al een goede basiskennis hebt van het Duits (minimaal A2), en je de taal in samenwerking met je leraar goed wilt leren. Alle vaardigheden komen ruim aan bod; de grammatica, spreken, schrijven en lezen. Er wordt daarbij rekening gehouden met jouw interesses en doelstellingen.

Online cursus Duits (A2 t/m C2)2023-02-03T13:47:12+01:00
  • Duits leren voor beginners

Partnercursus Duits voor twee personen (A2 t/m C2)

De partnercursus Duits voor twee personen is uitermate geschikt in het geval jullie al een goede basiskennis hebben van het Duits (minimaal A2), en jullie de taal in samenwerking met de Duitse leraar goed wil leren. Alle vaardigheden komen ruim aan bod; de grammatica, communicatie, schrijven en lezen. Er wordt daarbij rekening gehouden met jullie interesses en doelstellingen.

Partnercursus Duits voor twee personen (A2 t/m C2)2023-02-03T13:47:13+01:00