Online conversatiecursus Duits (A2 t/m C2)

Met de online conversatiecursus Duits leer je de taal goed spreken. Communicatie is een belangrijke vaardigheid als je Duits leert, een vaardigheid die tijdens veel cursussen weinig of zelfs geen aandacht krijgt. De onderwerpen die worden besproken tijdens de lessen worden afgestemd op de wensen en interesses van de student.

De interactie met de docent gaat o.a. in de vorm van een dialoog, een rollenspel of een gesproken presentatie. De student krijgt hulp met de uitspraak, en de docent zal tevens tijdens de lessen uitleg geven in het geval er vragen zijn over de grammatica.

Voor deze cursus moet je een basiskennis (A2) Duits hebben. Beginners adviseren we te starten met een online cursus Duits voor beginners binnen onze online leeromgeving, met begeleiding van een Duits privéleraar.

Deze cursus kost € 250,- en hiervoor krijg je een cursus met
10 online privélessen (a 55 min.) met gekwalificeerde leraar Duits
Afspraken op tijden die jou uitkomen (overdag of in de avond)
Duits leren
Duits leren

Benodigdheden

  • Computer, laptop of tablet
  • Internetverbinding
  • Microfoon (en camera)

Gekwalificeerde leraren Duits

Onze leraren zijn ervaren en goed opgeleid. Ze spreken Duits en Nederlands. We proberen zo veel mogelijk Duits te spreken tijdens de lessen. We gebruiken ook beeldmateriaal, rollenspellen en vraaggesprekken. Het contact met de leraar helpt om gemotiveerd te blijven en snel vooruitgang te boeken.

Persoonlijke begeleiding

Je krijgt online privéles conversatie van jouw leraar of lerares. Er wordt gebruik gemaakt van een medium zoals bijvoorbeeld Skype of Zoom.

De leraar kan zijn beeldscherm met die van jou delen, om zo met behulp van teksten, video’s en ander materiaal het geleerde te evalueren. De interactie met de docent gaat onder andere in de vorm van een dialoog, een rollenspel of een gesproken presentatie. Tijdens de privéles met je docent krijg je hulp met de uitspraak en zal de docent je tevens hulp bieden in het geval er vragen zijn over de grammatica.

Je kunt bij ons op elk gewenst moment starten met de cursus!

N.B. De evaluaties kunnen tot 24 uur van tevoren worden verzet. Indien de les door een internetstoring niet kan plaatsvinden wordt er een nieuwe afspraak gemaakt.

Wil je de online conversatiecursus Duits direct boeken?

Via onderstaand formulier kun je deze cursus direct boeken en afrekenen. De betaling wordt veilig en versleuteld verzorgd door Mollie. Wil je op factuur betalen, neem dan contact met ons op. Heb je vragen? Bel 085 060 62 28 of mail naar info@duitsleren.nl
Totaal


Heb je een vraag over deze cursus?

Kerstin Strohbach – Schmidt

Je kunt mij een bericht sturen met je vragen. Ik ben verantwoordelijk voor de planning en het contact met cursisten en docenten. Ik antwoord altijd binnen 24 uur. Wil je direct contact, bel me dan op dit nummer.