Online cursus Duits voor luchtvaartpersoneel

De cursus Duits voor luchtvaartpersoneel is speciaal ontwikkeld voor luchtvaartpersoneel (stewardessen, stewards, piloten, etc.) en vormt tevens een goede voorbereiding op het taalexamen van de luchtvaartmaatschappij. Het is gericht op conversaties die zowel gerelateerd zijn aan het dagelijks leven als aan het reizen en vliegen.

Inhoud van de lessen

  • Instappen
  • Na take-off
  • Landing
  • Ground stop

Onderwerpen

Vervoer, namen van landen en steden, cijfers, namen van dagen, maanden en seizoenen, voorstellen en kennismaken, kleding, eten en drinken, bagage, flight safety, service aan boord, verkopen aan boord, medische problemen, toeristische info, jargon voor zakenmensen (vergaderingen, agenda, congressen bijwonen), gevonden voorwerpen, paspoort check, baliegesprekken, autoverhuur.

Ter info: Deze cursus wordt tevens op maat verzorgd voor personeel op cruiseschepen.

Voor deze cursus moet je een basiskennis (A2) Duits hebben. Beginners adviseren we te starten met een online cursus Duits voor beginners binnen onze online leeromgeving, met begeleiding van een Duitse privéleraar.

Deze cursus kost € 320,- en hiervoor krijg je een cursus met
10 online privélessen (a 50 min.) met gekwalificeerde leraar Duits
Afspraken op tijden die jou uitkomen (overdag of in de avond)
Gemiddeld 3 uur zelfstudie per week
Les- en oefenmateriaal wordt op maat verzorgd door de leraar
Cursus zakelijk Duits voor luchtvaartpersoneel
Cursus Duits voor luchtvaartpersoneel

Benodigdheden

  • Computer, laptop of tablet
  • Internetverbinding
  • Microfoon (en camera)

Gekwalificeerde leraren Duits

Onze leraren zijn ervaren en goed opgeleid. Ze spreken Duits en Nederlands. We proberen zo veel mogelijk Duits te spreken tijdens de lessen. We gebruiken ook beeldmateriaal, rollenspellen en vraaggesprekken. Het contact met de leraar helpt om gemotiveerd te blijven en snel vooruitgang te boeken.

Online privéles Duits

Je krijgt online privé begeleiding van je leraar. Je bestudeert het lesmateriaal in je eigen tempo en maakt dan een afspraak met je leraar voor een privéles. Hiervoor gebruik je bijvoorbeeld Skype of Zoom. De leraar kan zijn scherm met je delen. Samen evalueer je wat je hebt geleerd door middel van teksten, video’s en ander materiaal. Je leraar helpt je met de uitspraak en geeft uitleg over de grammatica.

Je volgt de cursus volgens de planning, maar je bent vrij om de tijd in te delen. De afspraken met je leraar helpen je om de cursus te volgen en af te ronden.

Je kunt bij ons op ieder moment beginnen met een cursus!

Let op: de evaluaties kunnen maximaal 24 uur van tevoren worden verzet. Als de les niet kan doorgaan door een internetstoring, maken we een nieuwe afspraak.

Wil je de online cursus Duits voor luchtvaartpersoneel direct boeken?

Via onderstaand formulier kun je deze cursus direct boeken en afrekenen. De betaling wordt veilig en versleuteld verzorgd door Mollie. Wil je op factuur betalen, neem dan contact met ons op. Heb je vragen? Bel 085 060 62 28 of mail naar info@duitsleren.nl
Totaal


Heb je een vraag over deze cursus?

Kerstin Strohbach – Schmidt

Je kunt mij een bericht sturen met je vragen. Ik ben verantwoordelijk voor de planning en het contact met cursisten en docenten. Ik antwoord altijd binnen 24 uur. Wil je direct contact, bel me dan op dit nummer.